Type at least 1 character to search
Back to top
Plată
/ Plată

Plată


Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.show-off.ro are valoare contractuală.

Pe Show-off.ro, îți punem la dispoziție două metode de plată pentru a putea satisface preferințele a cât mai mulți dintre voi. Fie că preferi să plătești la primirea coletului prin curier, fie online, procesul este unul simplu și sigur.

  1. Plata Ramburs – Contravaloarea produselor comandate poate fi achitată curierului la momentul livrării acestora la adresa specificată de dumneavoastră.
  2. Plata cu cardul – Mobilpay – plata cu cardul se face după accesarea paginii de finalizare a comenzii și se va face într-o pagină nouă, securizată. 

Important

Înainte de plasa comanda, verifică dacă produsul dorit este pe stoc.

Produsele care nu se află momentan pe stoc, nu pot fi livrare clienților. Dacă după plasarea comenzilor, constatăm că un anumit produs nu se află pe stoc, vei fi contactat și îți vom prezenta termenul de livrare sau opțiuni alternative.

Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs. Acestea conțin TVA și nu includ cheltuielile de transport (cu excepția cazului în care transportul este oferit bonus pentru comenzi peste o anumită sumă sau există o campanie promoțională în desfășurare).

Clientul este de acord ca plata serviciului să se efectueze prin plata cu cardul sau ramburs, la primirea coletului, împreună cu toate celălalte costuri menționate la finalizarea comenzii.

Autorizarea plăților online se face de către banca, iar prestatorul nu este responsabil de eventuale erori ce pot să apară în procesarea acestora. Pentru platile efectuate in alte valute decat in ron, clientii vor suporta comisioanele percepute de bancile emitente, precum si orice diferenta rezultata din schimbul valutar efectuat.

În cazul plățtilor online comanda va fi onorată dupa ce plata este vizibilă în contul prestatorului, emițându-se în acest sens factura fiscală.

You don't have permission to register
X