Type at least 1 character to search
Back to top
Retur
/ Retur

Retur

Ai comandat de la noi, iar produsul nu ți se potrivește? Poți returna produsul indiferent de problema pe care ai întâmpinat-o: fie produsul nu ți se potrivește, fie are un defect din fabricație. Urmează pașii de mai jos pentru a returna produsul și pentru a solicita restituirea banilor:

Cum returnezi un produs?

Pasul 1 – Completarea formularului de retur completează formularul de retur aici.

Pasul 2 – Pregatirea si returnarea coletului

Înainte de a trimite produsul verifică ca acesta să aibă toate etichetele atașate și să fie în starea în care l-ai primit.

Pasul 3 – Expedierea coletului

Te rugăm să expediezi produsul printr-o firmă de curierat, la alegere. Nu se acceptă produsele returnate prin Poșta Română, care necesită să fie ridicate de la sediul Poștei Române.Produsul se va returna în cutia în care acesta a ajuns la tine sau o alta cutie de carton, alături de o copie a facturii. Notează pe colet adresa noastră:  SHOW-OFF , Sc Muntean DressUp Srl – Str. Constantin Brancusi nr 56, ap.1, Cluj Napoca, jud. Cluj, cod postal 400458, Romania. – telefon 0742 072 949

Anularea comenzii

Poți solicita anularea comenzii dacă aceasta nu a fost predată deja firmei de curierat. Te rugăm să ne contactezi pe email sau telefonic pentru a verifica statusul comenzii tale.

Termen de retur și condiții de returnare

În masura în care, ulterior livrării produsului, nu mai dorești produsul, se poate proceda la returul acestuia, sub condiția ca returul să se realizeze într-un interval de maxim 14 zile de la momentul achizitionării.


Conform OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor. Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014. Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@show-off.ro.


Nu pot fi returnate produsele care au facut obiectul unei comenzi speciale, au fost distinct personalizate la cererea clientului, au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client), prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura, au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre, sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare.

Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul si dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) cu acelasi curier în termen de 14 zile calendaristice de la data cumpărării. Sumele vor fi restituite intr-un interval de 10 zile lucratoare, în contul indicat de client în cadrul formularului de retur. Rambursarea este posibilă numai în cazul în care toate cerințele prevăzute în acești termeni și conditii au fost îndeplinite.

Costuri de transport

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

Retur produs cu defect

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricație sau deteriorării în timpul transportului, te rugăm să ne contactezi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

You don't have permission to register
X