Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

Povestea Noastra

O lume specială plină de contur în mișcare!

Despre Show-Off

Într-o perioadă în care încercăm cu toții să ne reinventăm regăsindu-ne, am pornit călătoria noastră cu dorința de a vă oferi o experiență unica, cea a confortului, pudrat de GLAMOUR-ul în mișcare. Duo-ului nostru i s-a alăturat specialul design al lui Kati Venczel, cea care transpune proiectul nostru pentru pretențioși într-o colecție cadou anume, extrem de feminină, fermecătoare și tonică. Așadar, îți propunem , într-o lume plină de anonimat , sa fii TU însăți: fii seducătoare și irezistibilă!

Modern, elegant, cu un design exclusivist, Show-Off ti se adreseaza tie, cu pasiune și încredere, prin mesajul „Get Out of Ordinary”! Find the Perfect Gift!

Așadar, deschidem cutia cu plăceri: plăcerea de a face sport, rezonează cu plăcerea de a avea vestimentația perfectă pentru mișcare. Să ai grijă de corpul tău înseamnă să te bucuri de mișcare, răsfățându-l în piese croite din materiale de ultimă generație, de la prestigioși furnizori europeni, adepți ai tehnologiilor ultra inovatoare. Produsele noastre sunt astfel concepute și executate incat să-ți pună în valoare unicitatea: pentru ca tu să te simți și să arați fantastic!

O formulă special creată pentru a te simti plină de încredere în propriile forțe! O lume specială plină de contur în mișcare! Unii aleg vestimentația care îi menține în anonimat. Alții aleg …. Dress Up and Show-Off! Show-Off este combinația perfectă dintre confort, pretențios și versatilitate. Pornind de la nevoia oamenilor de a rămâne activi, moderni, încrezători, am decis să creăm un brand athleisure wear premium, exclusivist, împreună cu un designer renumit.

Produsele show-off sunt realizate din materiale și accesorii de înalta calitate care să vă ofere confortul pe care orice persoană și-l dorește. În spatele creaților noastre stau ani buni de experiență atât în fashion, cât și în sport,, toate produsele noastre fiind testate înainte de comercializare.

Suntem mândre că aceste produse sunt Made in Romania

Fondatori

Ana Muntean

Sunt un mare consumator de sport, de glamour și „de frumos”. Așa că m-am gândit să le îmbin și astfel a luat naștere acest proiect. Show off este o linie athleisure premium, pentru pasionații de fitness/sport.

Produsele noastre le vor oferi celor care le poartă calitate și frumusețe și vor fi un reper pentru cum trebuie să te îmbraci ca să fii sporty – cool. Personal, de-a lungul timpului , mi s-a întâmplat adesea să îmi doresc să integrez piese sport în garderoba mea athleisure. Dar, dacă găseam un leggings care îmi plăcea enorm, nu era pe culoarea gri sau nude (preferatele mele), sau , dacă era gri, nu îmi plăcea modelul. Așa că i-am oferit lui lui Kati, designerului brandului, sugestii, mai ales practice, despre cum îmi imaginam eu vestimentația ideală, pe tot parcursul procesului de creație.

Doresc să oferim calitate, nu cantitate, și , mai ales, un design special femeii Show-Off. Femeia îmbrăcată în Show Off trebuie să poată să fie mereu încrezătoare și pregătită să facă față oricărei situații.

Andreea Monteiro

Lucrând în domeniul fitness-ului de mai bine de 20 de ani, știu cât de importantă este conexiunea dintre starea de bine a unei femei și ceea ce poartă. Am pus mereu baza pe îmbrăcămintea sport de calitate, iar în timpul meu liber prefer ținutele comode, confortabile, dar din materiale high-quality, care lasă pielea să respire. În plus, ca fondatoare a programului de slăbit, tonifiere, healthy lifestyle & wellbeing Shapes by Healthy Lab, știu că nu sunt singura care apreciază un astfel de stil.

Doamnelor și domnișoarelor, being healthy is an attitude, iar atitudinea pozitivă cu ajutoare de nădejde se obține!

Atunci când am primit propunerea de a mă alătura proiectului SHOW-OFF, m-am bucurat că voi contribui la apariția unei linii athleisure ce le oferă iubitoarelor de miscare confort și posibilitatea de a se simți puternice, încrezătoare, sexy în pielea lor. Femeile din ziua de azi au nevoie de o atenție sporită, deoarece complexitatea lor le face unice și de neînlocuit. Ca mamă, femeie de business, soție sau casnică, sunt sigură ca vrei sa fii unica!

Cred cu tărie că acest brand este o alegere potrivită pentru orice femeie care își dorește să arate fabulos într-o ținută activewear sau leisurewear! Atenția la detalii a acestor creații vestimentare are menirea de a te face să te simți frumoasă, activă și să rămâi activă cât mai mult timp.

Când vine vorba de vestimentația ta, alege să ieși în evidență! Dare to SHOW-OFF!

You don't have permission to register
X