Type at least 1 character to search
Back to top
Image Alt

Povestea mea…

O lume specială plină de contur în mișcare!

Despre Show-Off

Într-o perioadă în care încercăm cu toții să ne reinventăm regăsindu-ne, am pornit călătoria aceasta cu dorința de a vă oferi o experiență unica, cea a confortului, pudrat de GLAMOUR-ul în mișcare. Mi s-a alăturat și specialul design al lui Kati Venczel, cea care transpune proiectul acesta pentru pretențioși într-o colecție cadou anume, extrem de feminină, fermecătoare și tonică. Așadar, îți propunem , într-o lume plină de anonimat , sa fii TU însăți: fii seducătoare și irezistibilă!

Modern, elegant, cu un design exclusivist, Show-Off ti se adreseaza tie, cu pasiune și încredere, prin mesajul „Get Out of Ordinary”! Find the Perfect Gift!

Așadar, deschid cutia cu plăceri: plăcerea de a face sport, rezonează cu plăcerea de a avea vestimentația perfectă pentru mișcare. Să ai grijă de corpul tău înseamnă să te bucuri de mișcare, răsfățându-l în piese croite din materiale de ultimă generație, de la prestigioși furnizori europeni, adepți ai tehnologiilor ultra inovatoare. Produsele noastre sunt astfel concepute și executate incat să-ți pună în valoare unicitatea: pentru ca tu să te simți și să arați fantastic!

O formulă special creată pentru a te simti plină de încredere în propriile forțe! O lume specială plină de contur în mișcare! Unii aleg vestimentația care îi menține în anonimat. Alții aleg …. Dress Up and Show-Off! Show-Off este combinația perfectă dintre confort, pretențios și versatilitate. Pornind de la nevoia oamenilor de a rămâne activi, moderni, încrezători, am decis să creăm un brand athleisure wear premium, exclusivist, împreună cu un designer renumit.

Produsele show-off sunt realizate din materiale și accesorii de înalta calitate care să vă ofere confortul pe care orice persoană și-l dorește. În spatele creaților noastre stau ani buni de experiență atât în fashion, cât și în sport,, toate produsele noastre fiind testate înainte de comercializare.

Sunt mândră că aceste produse sunt Made in Romania

Fondatoare

Ana Muntean

Sunt un mare consumator de sport, de glamour și „de frumos”. Așa că m-am gândit să le îmbin și astfel a luat naștere acest proiect. Show off este o linie athleisure premium, pentru pasionații de fitness/sport și de fashion.

Produsele noastre le vor oferi celor care le poartă calitate și frumusețe și vor fi un reper pentru cum trebuie să te îmbraci ca să fii sporty – cool. Personal, de-a lungul timpului , mi s-a întâmplat adesea să îmi doresc să integrez piese sport în garderoba mea athleisure. Dar, dacă găseam un leggings care îmi plăcea enorm, nu era pe culoarea gri sau nude (preferatele mele), sau , dacă era gri, nu îmi plăcea modelul. Așa că i-am oferit lui Kati, designerului brandului, sugestii, mai ales practice, despre cum îmi imaginam eu vestimentația ideală, pe tot parcursul procesului de creație.

Doresc să ofer calitate, nu cantitate, și , mai ales, un design special femeii Show-Off. Femeia îmbrăcată în Show Off trebuie să poată să fie mereu încrezătoare și pregătită să facă față oricărei situații.

You don't have permission to register
X