Type at least 1 character to search
Back to top
Show-Off
/ Creative / DESIGNERUL Brandului SHOW OFF Kati Venczel

DESIGNERUL Brandului SHOW OFF Kati Venczel


Am fost foarte bucuroasa in momentul in care Kati s-a alaturat proiectului: nu se putea o echipa mai potrivita!
In cei 19 ani de experienta, Kati a creat colectii lansate pe cele mai prestigioase podiumuri si saloane de moda: la Paris, Milano, Venetia, Florenta, Moscova…
Nume recunoscut in designul european, Kati a adus brandurilor pentru care a lucrat, prestigioase premii internationale , in competitii directe cu marile case de moda ale lumii (vom reveni cu palmaresul professional)
Cu bine cunoscuta ei viziune seducătoare și plină de farmec a eleganței, cu atentia concentrata la cele mai fine detalii in designul ei inovator, Kati s-a alaturat proiectului, cu toata pasiunea , talentul exceptional si energia care o caracterizeaza.
Ce-si propune Kati, in general:
„ Crearea unei lumi, a unui mediu, a unui stil de viață plin de energie , unde putem face ceea ce ne place lucrand cu maxima pasiune, fericiți, sănătoși și mai ales: inspirați! „
Ce-si propune Kati,special, cu SHOW OFF:
„Vrem ca SHOW OFF sa fie un brand exclusivist, celebrand femeia puternica si promovându-i feminitatea prin articolele loungewear si athleticwear, ori piese anume gandite pentru sport sau urban, piese unice, cu croi aparte dar mereu functionale!
Vrem ca Femeia SHOW OFF sa poata face miscare oricand, sa se simta perfect si in largul sau! Dar, intotdeauna cu eleganta si stil!
Intotdeauna admirata!
Apoi, este benefic pentru creatie si e minunat sa lucrezi cu parteneri deschisi, care imbratiseaza acelasi set de valori cu tine, abordand atat de transparent colaborarea: am creat astfel, la inceput cu Ana si apoi impreuna si cu Andreea , un mediu de lucru care permite echipei noastre să-și hrănească sufletul. Am venit cu inima deschisa in acest proiect , bucurandu-ma de idee si de frumos, impreuna cu oameni energici si frumosi!”
Kati propune croiuri indraznete , pe materiale exceptionale, pentru modelarea corpului in miscare, intr-un demers unic, elegant, atat de feminin si sexi!
Kati duce la extrem atentia pentru detalii și finisaje impecabile.
Rezultatul ? Piese unice , recognoscibile atat prin design ul inovator și modern, cat si prin calitatea impecabila a executiei.
SHOW OFF va propune design, eleganta, unicitate si ultra-calitate!
Astazi, mai mult ca oricand, pandemia aduce noi intrebari, reflexii si schimbari de mentalitate si atitudine: oamenii devin mai conștienți de modul în care își cheltuiesc banii și de impactul pe care îl are orice achizitie personala asupra mediului, asupra sanatatii, asupra relatiilor interumane… asupra viitorului lumii….
Ne regasim perfect intr-una din ideile manifest ale lui Kati, idee care ne uneste si ne sudeaza indestructibil in proiectul nostru: cream calitate, în cantitate restransa, pentru cei pretentiosi si speciali, care sunt din ce in ce mai atenti la ce cumpara….

Post a Comment

Comment

You don't have permission to register
X