Type at least 1 character to search
Back to top
Show-Off
/ Creative / Hai să facem să ne placă

Hai să facem să ne placă

Ce spuneți de niște „ponturi” referitoare la momentul acela când facem sport? Momentul în care ne chinuim și alergăm, sărim, ridicăm, sau ce mai facem, ne chinuim de mama focului ca să slăbim sau să arătăm cât mai bine. Cum ar fi dacă acel moment (pentru care începem să transpirăm doar când ne gândim la el) l-am transforma în momentul nostru de relaxare. Mă duc să fac sport pentru că îmi place și mă simt bine după. Dacă pornim cu un gând pozitiv încă de la început, cu siguranță rezultatele nu se vor lăsa așteptate.


Mie atât de mult îmi place să fac sport, încât după ce am născut a doua oară făceam genoflexiuni, fandări și ce îmi permitea condiția fizică imediat după, cu piticul în marsupiu. În casă, în parc, pe unde apucam și eu. Cel mare dormea, cel mic bineînțeles că nu, că doar de ce să am și eu un moment de liniște în care să doarmă amândoi!? Bineînțeles, dormeau pe rând.. odată unul, apoi celălalt. Până ne-am acomodat și am învățat să răzbim singuri acasă cu amândoi (aici fac mai mult referire la tată, deoarece noi răzbim oricând, că suntem super power moms), în timp ce dormea ștrumful cel mare, eu îl puneam în marsupiu pe juniorul familiei și îmi începeam ora de sport. Era nevoie doar de câteva genoflexiuni și mici sărituri ca Raul să își închidă ochii. Apoi, 2 minute mă gândeam: îl mut în pat și mă rup aici cu exercițiile sau îl las în marsupiu și e ca și când aș lucra cu o greutate de 4,5 kg? Știți cum e o bomba cu ceas? Așa îmi imaginam și eu momentul când urma să îl pun pe pici în pat: explodează sau nu?!? Așa că, preferam să merg la sigur și să îl las în marsupiu. Dacă cangurii pot, eu de ce nu aș putea?


Am deschis această paranteză doar ca să vedeți cât de tare îmi place să fac sport. Am să atașez și câteva filmulețe, bineînțeles nu ca să le faceți voi acasă.. Dar dacă ar fi persoane interesate de anumite exerciții fizice (exerciții care se pot face chiar și acasă sau pe perioada SARCINII) ar fi my pleasure să share -uiesc cu voi din cunoștiințele/experiențele mele cu multă eliberareee endorfine. Hmmm .. Ce părere aveți?

Post a Comment

Comment

You don't have permission to register
X