Type at least 1 character to search
Back to top
Show-Off
/ Creative / Show-Off la Creative Fashion Week

Show-Off la Creative Fashion Week

Creative Fashion Week, festival de modă cunoscut și sub denumirea de Romanian Fashion Week, are loc în fiecare an, de regulă în luna mai. În cadrul acestui festival designeri și case de modă își lansează noile colecții.

Am avut onoarea de a fi prezenți pe podium în cadrul acestui festival de modă, unde am lansat colecția Show- Off, DARE. O colecție pur și simplu WAW care a avut parte de numeroase feedback-uri pozitive. Câteva din piesele acestei colecții au fost gândite special pentru acest eveniment, altele sunt deja disponibile pentru comandă pe site, iar altele urmează să fie lansate în colecția de primăvară-vară a anului acesta.

Am fost foarte mândrii și onorați să participăm la acest festival consacrat, mai ales pentru că brandul Show-Off este un brand foarte tânăr. Designerul nostru, Kati Venczel, a surprins plăcut din nou publicul, cu colecția DARE. Colecție care a fost inspirată de femeia puternică, feminină și sexy în același timp. Piesele sunt creația lui Kati Venczel, un designer care își pune amprenta pe aceste piese în cel mai unic și feminin mod.

Unde pot fi purtate? Oriunde, la fel ca și celalalte piese marca Show-Off. Fie că mergi la sală, în parc, pe o terasă, sau la plimbare, DARE to Show-Off!

Mai multe poze de la eveniment găsiți pe contul nostru de Instagram: show.off.ro

O zi activă și faină!

Post a Comment

Comment

You don't have permission to register
X