Type at least 1 character to search
Back to top
Show-Off
/ Creative / Sindromul SuperWoman

Sindromul SuperWoman

 Societatea noastră are înrădăcinată adânc viziunea partenalistă si asupra relațiilor interumane. 
In ultimele decenii un remarcabil progres a fost inregistrat de milioane de femei in ceea ce priveste egalitatea dintre sexe in domenii cheie: socio-economic, sanatate, politica si viata privata, desi bazat pe un stil de viata super solicitant si agitat competitia continua si se concretizeaza treptat.
 
Incercand sa demonstreze conceptul stereotipului de gen ca fiind unul total eronat femeia a inceput sa  muncească mai mult sa poata concura pe poziții de egalitate cu bărbatul incercand sa isi imparta eficient timpul intre doua vieti total diferite – cea privata cu cea de la birou. Vrea sa fie cea mai buna mama si sotie, dar in acelasi timp sa fie stimulata intelectual de o cariera presarata cu multe provocari.
 
Cu toate acestea, este necesar ca noi, care reprezentam societatea, să realizam rolul important pe care-l are femeia în dezvoltarea comunității, oferindu-i un cadru loial și șanse egale pentru ascensiunea profesională și dezvoltare personală.
 
Pentru unele dintre noi, este o viata plina de lucruri frumoase care ne tine mereu in priza. Altele insa, se simt coplesite cu atat de multe lucruri de facut, fara a avea satisfactia ca exceleaza la nici unul dintre aceste capitole. 
Trebuie să știm că există diferențe între bărbați și femei. Însă atunci când un bărbat pornește cu o preconcepție, femeia nu poate să se dezvolte firesc și să intre într-o competitie loiala.
 
Femeile au dorinta de a se ajuta reciproc, de a fi productive, de a-si folosi imaginatia si creativitatea in solutionarea problemelor facand fata tuturor provocarilor si imbunatatindu-si constant abilitatile.
 
Oare “Super-Femeia” reuseste intotdeauna sa combine armonios toate elementele printr-un mod de viata sanatos si echilibrat? sau oscileaza intre un echilibru perfect si imperfect?
Oare reuseste sa aiba o cariera de success sa fie mama full – time si sa respecte si normele impuse de standardele de frumusete in acelasi timp?
Cu certitudine femeia este o forta, iar eforturile ii vor fi rasplatite!

Post a Comment

Comment

You don't have permission to register
X